ΕΣΠΑ eShop - Κατασκευή e-Shop με επιδότηση ΕΣΠΑ

ΕΣΠΑ e-Shop

Κατασκευή e-Shop με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ 100%

Το πρόγραμμα αφορά επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου με φυσικό κατάστημα

Τελευταία ενημέρωση: 16 Ιανουαρίου, 11:24

Η κατασκευή ηλ. καταστήματος με 100% χρηματοδότηση σας δίνει μια μεγάλη ευκαιρία να εισέλθετε στον ψηφιακό μετασχηματισμό και ειλικρινά χωρίς να υπερβάλλουμε, μια "once in a lifetime" ευκαιρία να φτιάξετε ένα e-Shop υψηλών προδιαγραφών, αισθητικής και επιδόσεων, στην περίπτωση που μπορείτε να καλύψετε το κόστος μέχρι να πάρετε την επιχορήγηση. Αν πάλι δεν μπορείτε να καλύψετε ένα τόσο μεγάλο ποσό, μην ανησυχείτε, σας έχουμε καλυμμένους. Οι λύσεις μας αφορούν όλους τους προϋπολογισμούς. Μην διστάζετε, τώρα είναι η ώρα!

Το πιο πιθανό είναι οι αιτήσεις να γίνουν με σειρά προτεραιότητας. Οπότε σας προτείνουμε να μην χάσετε καθόλου χρόνο για να είστε από τους πρώτους που θα αιτηθούν για τη χρηματοδότηση.

Γιατί e-Shop με την Aegean IT
 • 16 χρόνια εμπειρίας στο digital retail και το e-commerce.
 • Ιδιόκτητη πλατφόρμα ηλ. εμπορίου νέας γενιάς.
 • Άμεση εκκίνηση από τον ανταγωνισμό.
 • Ολοκληρωμένες υπηρεσίες προώθησης και ανάπτυξης.
 • Πλήρης υποστήριξη από την αρχή μέχρι το τέλος.
 • Μόνο ευχαριστημένοι πελάτες.
 • Λεπτομέρεια στην εκτέλεση.
 • Χρεώσεις χωρίς κρυφούς όρους.
Τι ισχύει τώρα

Με την ανακοίνωση της δράσης, επικράτησε μια σύγχυση στην αγορά, ότι οι επαγγελματίες θα φτιάξουν δωρεάν e-shop. Αυτό δεν ισχύει καθώς οι δαπάνες που καλύπτει το πρόγραμμα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί και εξοφληθεί. Δηλαδή θα πρέπει να πληρώσετε τις δαπάνες από το δικό σας κεφάλαιο και σε δεύτερο βήμα θα περιμένετε να εγκριθεί η αίτησή σας. Το αν θα εγκριθεί δεν το ξέρει κανείς, ακόμη και κάποιες εταιρείες που υπόσχονται 100% έγκριση.

Προδημοσίευση δράσης

Στις 11/01 έγινε η προδημοσίευση του προγράμματος επιχορήγησης. Δεν θα σας κουράσουμε επαναλαμβάνοντας τι γράφει το αρχείο, απλά πατήστε τον κάτωθι υπερσύνδεσμο για να διαβάσατε τις λεπτομέρειες:

https://www.espa.gr/Lists/Proclamations/Attachments/5113/prodhmosieysh_e-lianiko.pdf

Απαιτήσεις για την αίτηση

Για τη χρηματοδότηση από την παρούσα δράση, απαιτείται η υποβολή αίτησης χρηματοδότησης σε ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα ανακοινωθεί με τη δημοσίευση της αναλυτικής πρόσκλησης της δράσης, στην οποία θα επισυνάπτονται, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω:

 • Κατάσταση ενεργών δραστηριοτήτων (ΚΑΔ) της επιχείρησης μέσω της ιστοσελίδας gsis.gr.
 • Παραστατικά προμήθειας εξοπλισμού και υπηρεσιών για την δημιουργία ή την αναβάθμιση του ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησης.
 • Αποδεικτικά στοιχεία της δημιουργίας/αναβάθμισης του ηλεκτρονικού καταστήματος (πχ ηλεκτρονική διεύθυνση).
 • Φωτογραφίες του φυσικού καταστήματος με εμφανή τα στοιχεία ταυτοποίησης και χωροθέτησης αυτού.
Πακέτο προσφοράς ΕΣΠΑ e-Shop

Ακολουθούν οι μέγιστες εργασίες που μπορούμε να προσφέρουμε για την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Στην περίπτωση που προτιμάτε ή έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τη διαχείριση μόνος/μόνη σας, τότε αρκεί η συνδρομή στην πλατφόρμα μας με κόστος 684,00 € για 3 χρόνια.

 • Συμβουλευτική υπηρεσία ανάπτυξης στρατηγικής.
 • Φωτογράφιση των προϊόντων.
 • Κατασκευή μοναδικής διεπαφής χρήστη στην ιδιόκτητη πλατφόρμα μας.
 • Εικαστικές εργασίες (π.χ. δημιουργία λογοτύπου).
 • Μεταφόρτωση προϊόντων (όχι μεταφορά).
 • Δημιουργία περιεχομένου.
 • Φιλοξενία στην υποδομή μας στο υπολογιστικό νέφος.
 • Τεχνική υποστήριξη.
 • Εγγύηση απόδοσης ταχύτητας του e-Shop.
 • Προώθηση στα Social Media και στη Google Ads (πλάνο 6 μηνών, δεν καλύπτει το κόστος των διαφημίσεων).

Θα σας βοηθήσουμε να επεκτείνετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Με την επιτυχημένη στρατηγική μας, για την προώθηση του e-Shop σας, θα αναπτύξουμε την επιχείρησή σας, μαζί.

Κοστολόγηση πακέτου

Η ενδεικτική προσφορά μας περιέχει το συνολικό κόστος όλων των εργασιών για την κατασκευή του e-Shop σας, τη συντήρηση και την προώθηση του. Ένα ολοκληρωμένο πακέτο με άμεση εκκίνηση για να βγείτε online πιο γρήγορα από τους ανταγωνιστές σας. Ξεκινώντας από τον χαμηλότερο προϋπολογισμό που είναι το κόστος της συνδρομής, μπορείτε να επιλέξετε τις εργασίες που σας ενδιαφέρουν για να δείτε πόσο θα κοστίσει στο σύνολο.

Στην προσφορά μας συμπεριλαμβάνονται 3 έτη φιλοξενίας και τεχνικής υποστήριξης στην πλατφόρμα μας. Σαφώς και μπορείτε να επιλέξετε υποστήριξη για 1 έτος ή 2 έτη με την αντίστοιχη μείωση του κόστους. Κόστος προσφοράς: 684.00

90,00 €
500,00 €
590,00 €
120,00 €
160,00 €
280,00 €
240,00 €
684,00 €
864,00 €
Συχνές ερωτήσεις

Αν κατάλαβα καλά, θα πληρώσω με δικά μου κεφάλαια;
Με βάση τα δεδομένα που γνωρίζουμε έως τώρα, ναι. Θα πρέπει να καλύψετε τα έξοδα και στη συνέχεια να αιτηθείτε για την επιχορήγηση, η οποία θα καλύπτει στο 100% τα έξοδα που πραγματοποιήσατε.

Χρειάζεται να απευθυνθώ σε εταιρεία που αναλαμβάνει φακέλους για ΕΣΠΑ;
Το πιο πιθανό είναι να μη χρειαστεί. Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα η αίτηση θα γίνεται σε ηλεκτρονική πλατφόρμα με απλή διαδικασία που θα μπορεί να κάνει ο κάθε επαγγελματίας μόνος του. Αν πάλι δεν μπορείτε, σας καλύπτουμε και εδώ!

Αν χρειάζετε φάκελος ΕΣΠΑ, στην εταιρεία που θα μου φτιάξει τον φάκελο ΕΣΠΑ μου πρότειναν να κατασκευαστεί το e-Shop με τον συνεργάτη τους. Να δεχθώ;
Απολύτως όχι. Δεν μπορούν να προσφέρουν το επίπεδο υπηρεσιών πoυ προσφέρει μια έμπειρη επιχείρηση κατασκευής e-Shop και ιστοσελίδων. Με άλλα λόγια, δεν θα βάλουν την αγάπη και την τέχνη που βάζουμε εμείς στα project μας. Εμείς θέλουμε ευχαριστημένους πελάτες, δεν σας κοιτάμε στον πορτοφόλι.

Μου αναλύεται τον όρο για ηλεκτρονικές πληρωμές στο ηλ. κατάστημα;
Ναι. Κυρίως αναφέρεται σε πληρωμές με πιστωτικές κάρτες. Αυτό σημαίνει πως υποχρεωτικά θα πρέπει να ανοίξετε κωδικό στην τράπεζά σας για online πληρωμές. Δείτε όμως ποιο είναι το πρόβλημα. Η διαδικασία αυτή μπορεί να πάρει και πάνω από έναν μήνα, οπότε, δεν είναι σίγουρο πώς, όταν θα αρχίσουν οι εγκρίσεις, το e-shop θα μπορεί να προσφέρει πληρωμές με κάρτες για να περάσει τον έλεγχο. Ωστόσο και εδώ σας έχουμε καλυμμένους. Η πλατφόρμα μας περιέχει έτοιμο σύστημα για συναλλαγές με κάρτες, οπότε δεν έχετε κανέναν λόγο να ανησυχείτε για την έγκριση.

Η προσφορά σας περιέχει μια συνεργασία 3 ετών. Τι θα γίνει μέσα σε αυτά τα χρόνια;
Στόχος μας είναι να αναπτυχθείτε μαζί μας. Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο του digital e-commerce, έχουμε αναπτύξει στρατηγικές και ροές διαδικασιών που αποδίδουν τα μέγιστα στις επιχειρήσεις που αναλαμβάνουμε. Βάση ενός γενικού πλάνου έχουμε χωρίσει τις περιόδους ανάπτυξης σε εξαμηνιαίες, με μέγιστο τα 3 έτη. Σε αυτό το χρονικό διάστημα η ψηφιακή σας παρουσία θα έχει φτάσει στο ύψιστο της απόδοσής της.

Τι εννοείτε με τον όρο άμεση εκκίνηση;
Στην Aegean IT δεν χρησιμοποιούμε πλατφόρμες ανοικτού κώδικα όπως οι ανταγωνιστές μας. Έχουμε αναπτύξει το δικό μας λογισμικό, με το οποίο μπορούμε να παραδώσουμε ένα e-Shop ακόμη και σε 1 ημέρα, αν πούμε πώς έχουμε τα προϊόντα και το περιεχόμενο έτοιμα. Αυτό σας βοηθάει να ξεκινήσετε τις online πωλήσεις πιο γρήγορα από τον ανταγωνισμό και να έχετε στην κατοχή σας ένα e-shop που δεν σας δημιουργεί πονοκέφαλο με το να χαλάει ή να είναι αργό.

Μπορώ να μάθω περισσότερα για την πλατφόρμα σας;
Στον υπερσύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την πλατφόρμα μας: Πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αλλού μου είπαν για το SEO. Εσείς προσφέρετε υπηρεσίες SEO;
Ναι, προσφέρουμε. Να σας πούμε την αλήθεια όμως, η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης είναι μια χρονοβόρα και δαπανηρή διαδικασία. Θέλετε να περιμένετε να βγείτε κάποια στιγμή στην "πρώτη σελίδα" της Google, ενώ οι ανταγωνιστές σας διαφημίζονται και σας τρώνε την πίτα; Γι' αυτό η αυστηρή μας άποψη επί του θέματος είναι να αξιοποιούμε πάντα τις διαφημίσεις για πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Έχω φωτογραφίες από κινητό για τα προϊόντα μου. Κάνουν;
Κατά 80% όχι. Οι φωτογραφίες είναι ένα σημείο που επιμένουμε έντονα. Μπορείτε να έχετε ένα e-shop με το πιο σύγχρονο design και την υψηλότερη αισθητική που μπορεί να πετύχει μια σοβαρή εταιρεία του χώρου, αλλά αν οι φωτογραφίες δεν είναι επαγγελματικές, το e-shop σας θα δείχνει "δεύτερο". Αντιθέτως, αν οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι επαγγελματικές, ακόμη και το πιο λιτό, απλό design θα απογειωθεί.

ή

Αφήστε μας ένα ηλ. μήνυμα από την φόρμα επικοινωνίας