Το blog μας

Blog

Στρατηγικές εσόδων για καταστήματα λιανικής μέσω της COVID-19

Η COVID-19 έχει χαρακτηριστεί παγκόσμια πανδημία και έχει πρωτοφανή επίδραση στους ανθρώπους και στην οικονομία μας γενικότερα. Οι καιροί είναι αβέβαιοι και ενώ δεν έχουμε όλες τις απαντήσεις, κάνουμε ό, τι μπορούμε για να προσφέρουμε καθοδήγηση στους πελάτες και τις μικρές επιχειρήσεις μας.

Σελίδες προορισμού - το πιο αποτελεσματικό εργαλείο μετατροπών

Μια σελίδα προορισμού αναφέρεται σε μια σελίδα σε έναν ιστότοπο στον οποίο ο επισκέπτης κατευθύνεται μέσω ενός εξωτερικού συνδέσμου, συνήθως μίας διαφήμισης και περιέχει συγκεκριμένο περιεχόμενο και λειτουργικότητα για να επιτύχει το στόχο της.

Βελτιώνοντας τις διαφημίσεις μας στη Google

Σύμφωνα με μια μελέτη, το 40% των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων δήλωσε ότι η καμπάνια των διαφημίσεών τους στη Google Ads δεν απέφερε κανέναν πιθανό πελάτη (lead). Ενώ ένα επιπλέον 33% των ιδιοκτητών επιχειρήσεων σημείωσε ότι αυτές οι καμπάνιες παρήγαγαν πολύ λίγους πιθανούς πελάτες.

Πόσο σημαντικό είναι για μια επιχείρηση να έχει μια online παρουσία;

Στη ψηφιακή εποχή, το διαδίκτυο έχει μεταβάλει βαθιά τον τρόπο που δραστηριοποιούμαστε επιχειρηματικά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς προτιμούμε απλούς και βολικούς τρόπους να αγοράσουμε προϊόντα ή μια υπηρεσία.

Η διαδικασία κατασκεύης ιστοσελίδας

Δεδομένου ότι οι ιστοσελίδες στο διαδίκτυο είναι εκατομμύρια, συνηθίζουμε να τις θεωρούμε δεδομένες και συνήθως δεν λαμβάνουμε υπόψη τα βήματα που οδήγησαν στη δημιουργία ενός συγκεκριμένου ιστότοπου. Σε αυτό το άρθρο θα ρίξουμε μια ματιά σε αυτά τα βήματα, εστιάζοντας στις βέλτιστες πρακτικές στην ανάπτυξη ιστοσελίδων.